Tarieven

CompositielessenMuziek schrijven kan een verrijking voor je leven zijn. Je ontwikkelt je muzikale vermogens en creŽert nieuwe scheppingen waardoor de wereld mooier wordt! Een vreugdevol geheel. De compositielessen worden gegeven op basis van 42 euro ex. btw per uur. (Ben je jonger dan 21 jaar dan ben je vrij gesteld van btw.)

Compositie opdracht


- Voor het op melodie zetten van een eenvoudige tekst reken ik twee uur. (een tekst van ca. vijf regels, zoals bijv. op de weekspreuken pagina).
- Je ontvangt daarmee een uniek werk, speciaal op jouw tekst toegeschreven muziek en netjes opgemaakt in notenschrift.
- Tevens ontvang je een mp3 opname van de melodie.
- De bladmuziek en de mp3 wordt per mail toegestuurd. Desgewenst kan de bladmuziek tegen meerkosten met de gewone post worden toegestuurd.
- Het toevoegen van een begeleiding is vanzelfsprekend mogelijk. De prijs daarvan is afhankelijk van het aantal instrumenten dat je wilt toevoegen.
- Natuurlijk zijn composities zonder zang ook mogelijk. Bijvoorbeeld een compositie voor uw eigen instrument of voor een duet of trio.

Een compositie van deze site?De werken op deze site zijn via heel schappelijke prijzen via Score exchange aan te schaffen, of rechtstreeks bij mij te bestellen. (Deze laatste heeft echter de voorkeur, gezien de 50% provisie van Score Exchange. Zie ook de bestelpagina. Geef via de contactpagina graag aan welk stukje interesse heeft dan geef ik je een prijs door.